Minikotrók vásárlása 2

Vásárlás esetén meg kell gondolni milyen mini kotrót is veszünk. Ha mindennapi használatra szeretnénk akkor nem érdemes használt kotrókat venni, ellenkező esetben igen, mivel egy használt modell ára akár 25%-kal kevesebb lehet mint egy új modellé. Általában ezek a gépek 8000 10.000 órás működésre tervezték, így figyeljünk arra is mennyire használtat vásárolunk.

A legnépszerűbb mini kotrók közé tartoznak a Volvo, Kubota, Komatsu, a Hitachi és a Yanmar. Ezek általában élvonalbeli gépek olyan funkciókat képesek betölteni melyet a kisebb márkák nem .
A Volvonak az egész világra kiterjedő hálózata van, így ha ilyen kotrót vásárol, biztos lehet benne, hogy bárhol talál hozzá alkatrészt.

A Kubota és Komatsu mini kotrók érzékeny gépek. Ezek a modellek általában nagyszerű munkát végeznek a sűrűn lakott városi területeken, ahol a fordulási sugár és a jármű szélessége is fontos tényező.

A Hitachi mini kotrók a korszerű kínézetükről és technológiájukról ismertek

A Yanmarmini kotrók egyike legnépszerűbbeknek, szinte bármilyen brutális munkát képesek elvégezni, és alkatrészeket is viszonylag könnyű találni hozzájuk.
Bármilyen mini kotrót is válasszon, figyeljen arra, hogy egy jóhírű kereskedőtöl vásárolja azt.

Nincsenek megjegyzések: